Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Οι πατάτες επιστρέφουν ..... στο ΡΙΚ ....

17 σχόλια:

ctrl-alt-backspace είπε...

Είμαι από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές της εκπομπής σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή Επιτυχία Πατάτες.Βρίσκω εξαιρετική την επιλογή του Μάριου Δημητρίου να μπει στο καστ μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς.Σίγουρα θα ανεβάσει τη σειρά στα ύψη.Ζωή Κυπριανού δηλώνω φανατικός θαυμαστής σου

Ανώνυμος είπε...

Πατάτες είστε η καλύτερη κυπριακή σειρά τα τελευταία χρόνια!!!! Καλή Επιτυχία!!!!

Lexi_penitas είπε...

Εύχομαι καλή επιτυχία! Αναμένω το μπλογκ να φιλοξενεί και κείμενα.

Cheers

ctrl-alt-backspace είπε...

Το σημερινό επεισόδιο ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!!

Lexi_penitas είπε...

Το πιο κάτω είναι ποστ από το μπλογκ "Δασκαλούα"

"Ότι γενικά είχαν ρατσιστικά στοιχεία σε τούτη τη δήθεν αστεία εκπομπή εφαίνετούν τους που παλιά. Το τρέιλερ που εφκάλασιν όμως τωρά (κρατικό κανάλι, δήθεν ποιότητα), εν παίζεται! Εβάλασιν έναν που τους "ηθο"ποιούς να φκει πας σ' ένα τιπόζιτο του νερού τζιαι να φορεί την στερεότυπη ριγέ στολή του φυλακισμένου! Ύστερα ήταν η άλλη "ηθο"ποιός τζιαι ελάλεν του ότι εν που το Ρικ κτλ τζιαι έκοφτεν ημίσιη μου τον Ιρανό-καρικατούρα (όπως τον εκάμασιν εννοώ) τωρά που ίντα εκπομπή ήταν ημίσιη μου! Αφήνοντας υποννοούμενα ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βγει στην τηλεόραση. Ότι ήταν φυλακή τόσο καιρό, χωρίς δίκη, δεν το πιάσαν! Ρε, διπλό φονικό να κάμεις τζιαι να σε πιαν, αδίκαστο εν θα σε αφήσουν! Όι να μεν έχουν με λόγο!"

Συμφωνώ και πιστεύω δεν σας τιμά ο υποβόσκων ρατσισμός έστω και σε σατυρική εκπομπή. Μπορούσατε να σατιρίσετε χωρίς ρατσιστικά υπονοούμενα.

SKonte είπε...

αν είναι δασκάλα που το εγραψε αυτό τότε ζήτω που καήκαμε.Όυτε από στοιχειώδες χιούμορ δεν καταλαβαίνει. λοιπόν γιατί να μην μπαίνουν και εδώ τα επεισόδια παρά μόνο στο ΡΙΚ;

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι το οποίο ήθελε να το κάνει, αλλά χωρίς να το καταλάβουν τα παιδιά. Γι` αυτό αποφάσισαν όταν ήθελαν να το κάνουν, να λένε συνθηματικά "θα βάλουμε πλυντήριο;" Μπαίνει μια μέρα ο άντρας στο σπίτι και λέει στη γυναίκα: - Θα βάλουμε πλυντήριο; Η γυναίκα λέει: - Mπαα... Τώρα βλέπω τηλεόραση. Μπαίνει μια άλλη μέρα ο άντρας στο σπίτι και λέει στη γυναίκα: - Θα βάλουμε πλυντήριο; Η γυναίκα λέει: - Μπαα... Μας τελείωσε το μαλακτικό. Συνεχίζεται αυτό για μέρες ώσπου έρχεται η μέρα που λέει η γυναίκα στον άνδρα: - Θα βάλουμε πλυντήριο; Και εκείνος: - Τώωωρα;... Είχαν μαζευτεί πολλά άσπρα και τα έπλυνα στο χέρι...
ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΚΕΤΣΑΚΙ!-ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ;ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ;ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας.Χαίρομαι που έχουμε τέτοια σατιρική εκπομπή στην Κύπρο και ειδικά από το κρατικό κανάλι.Μπράβο που χρησιμοποιείται την κυπριακή διάλεκτο και στοιχεία από την απλή καθημερινή ζωή.Πολλά συγχαρητήρια στους ηθοποιούς που ερμηνεύουν άψογα τους ρόλους τους.Πολύ καλή δουλειά.Έξυπνο χιούμορ.Καυστικοί εκεί που πρέπει.Μπράβο.΄Εχετε κατακτήσει φανατικό κοινό κάθε ηλικίας.Ακόμα και οι πολιτικοί δέχονται με χιούμορ τις 'πατάτες' που τους αφορούν και δεν θίγονται!Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δούμε οικογενειακώς το κάθε επεισόδιο και να μην ξεκαρδιστούμε στα γέλια.Είσαστε το καλύτερο φάρμακο!Ελπίζω να συνεχίσετε με τα ίδια και καλύτερα.Είσαστε τέλειοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Poli kali seira me polla petiximena asteia. Akoma thimamai ton agwna dromou pou tous efage sto termatismo o "Pafitos" me to mixanaki. hehe...

A είπε...

yeaahh check out:
TO EURO STI KIPRO

Ανώνυμος είπε...

Εισαστε οι καλυτεροι δεν χανετε
Ειλικρινα
Εν χανω επεισοδιο αφου για ν καταλαβετε μεσα στον Νοεβρη αρρωστησα και επεφτα και εξηκνιπνισα ειδασας και επεσα

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους για τα πολύ καλά σας λόγια!!!
Αυτό είναι που μας δίνει τη δύναμη και την έμπνευση για να συνεχίσουμε .
Αλεξία Ακης
(Πατάτες)

Ανώνυμος είπε...

nomizo na diatirisete to blig sas kai na to eniimeronnete torap ou ta blogs en tis modas..

mporite na pernete idees apo diafora atoma..

Ανώνυμος είπε...

Lori agapo se

Κώστας είπε...

Πάρα πολύ ωραία η εκπομπή σας, την είδα σήμερα για πρωτη φορά μέσω ΡΙΚ SAT. Ειδικά μου άρεσε η "Λαουρίτα η πηδηχτούλα" (και πιο πολύ η όμορφη ηθοποιός που την υποδύεται!)
Στην ελληνική τηλεόραση που παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ κουτσομπολιά και διαφημίσεις, αν γινόταν αναμετάδοση της εκπομπής σε κάποιο κανάλι, οι "Πατάτες" , θα κέρδιζαν το ενδιαφέρον πολλών τηλεθεατών.
Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Απο καρκιάς σας εύχομαι κάθε επιτυχία, τζιαι φέτος εις την σάτιρα να πάρετε πτυχία
Γέλιο πολλή να δώκετε μα τζιαι καμπόσο χάζι, να μεν ξιάσετε ποττέ το ντόπιο μας το νάζι
Τζιαι ποιός το παραλάλισε ότι οι πατάτες, ούλλα θα τα βλέπουσιν χωρίς οφθαλμαπάτες.!!!

ΜΑΤΣΙΟ